7 mustiga grytor

En gryta är enkel att förbereda och mättar många. Lägg i prima råvaror och goda kryddor och låt smakerna växa fram så sakteliga på spisen. Här är 7 riktigt goda recept.

Under strecket
Publicerad
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
TINA AXELSSON
Foto: TINA AXELSSON
HELENA PE
Foto: HELENA PE
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
Annons
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
1/2
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
2/2

Mustig äppelgryta med fläskkött och rosmarin

Servera med potatismos smaksatt med bacon.
Till receptet

Foto: JUREK HOLZER

Lammgryta med plommon

Mustig lammgryta med höstens plommonskörd.
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Simon & Tomas Boeuf Bourguignon

Designparets mustiga gryta är ett ofta förekommande inslag på middagsbjudningarna under kylslagna kvällar.
Till receptet

Annons
Annons
TINA AXELSSON
Foto: TINA AXELSSON
HELENA PE
Foto: HELENA PE
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER

Gryta med norrländska smaker

Landskapsvinnare. Årets Hemmakock 2008 För: Norrbotten. Recept av: Liselott Andersson, Lars Nordström.
Till receptet

Foto: TINA AXELSSON

Alla bönors och linsers gryta

Använd färdiga bönor på burk eller torkade, som läggs i blöt dagen innan.
Till receptet

Foto: HELENA PE

Kycklinggryta med tomat och lök

Niklas Ekstedts lättlagade kycklinggryta.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Leif Mannerströms Kalops

Välj helst högrev men bringa går också an, även om den kräver något längre koktid för att bli mör.
Till receptet

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons