Perfect Guide

5 tecken på att du behöver semester

Semestern är alldeles runt hörnet och många känner hur det kryper i kroppen. Vilka är då de tydligaste tecknen på att man är i behov av semester?
1. Du känner dig irriterad
Skrivaren strular och du kokar genast över, kön till lunchstället står still och du är på väg att tappa greppet. Den irrationella ilskan är kanske det tydligaste tecknet på att du behöver semester.

Annons

2. Du saknar entusiasm
Plötsligt infinner sig inte entusiasmen inför arbetsuppgifter som tidigare skänkte glädje. En aw efter jobbet och du vill hellre hem och kollar Netflix. Det är dags för semester.

3. Koncentrationsförmågan sänks
Det blir allt svårare att koncentrera dig på dina sysslor. Du ska svara på ett mail och hamnar på Blocket, du ska läsa igenom några anteckningar och surfar in på Hemnet. Tankarna är splittrade.
4. Dina vanor blir ohälsosamma
Efter att ha undvikit socker, lagat matlådor och hållit nere på godisintaget spårar plötsligt allt: långa bistroluncher, glass till eftermiddagskaffet och en stor stark på uteserveringar efter jobbet.

5. Du är glömsk
Vad var lösenordet till datorn nu igen? Vart lade jag plånboken? Glömska är ett tydligt tecken på att du är överarbetad.

Källa: Expressen.

Till Toppen