3 förnekar reklamskuld

Det avbrutna samarbetet mellan mobiloperatören 3 och dess reklambyrå Lowe Brindfors beror inte på obetalda fakturor. Det hävdar båda parter.

Under strecket
Publicerad
”Lowe Brindfors ansåg att de var tvungna att lägga ner mer tid än vad de först uppskattat och ville ha mer  betalt”, säger Helena Westin, marknadschef på 3 angående att företaget byter reklambyrå.

”Lowe Brindfors ansåg att de var tvungna att lägga ner mer tid än vad de först uppskattat och ville ha mer betalt”, säger Helena Westin, marknadschef på 3 angående att företaget byter reklambyrå.

Annons

– 3 har alltid betalat oss i tid och enligt avtal, säger Björn Larsson, styrelseordförande på Lowe Brindfors.
3 har dock haft ett 40-tal betalningsanmärkningar hos kronofogden, varav de flesta har dragits tillbaka.

De havererade förhandlingarna mellan mobiloperatören 3 och dess reklambyrå Lowe Brindfors beror inte på att fakturor varit obetalda, enligt de båda företagen.
Att avtalet mellan parterna inte förlängts till 2005 beror enbart på att Lowe Brindfors krävt mer betalt för sina tjänster än vad 3 varit beredda att betala.
– Det är synd att sådant händer men vi kan inte jobba med den ersättning som 3 var beredda att betala. De är tuffa förhandlare men vi var tvungna att sätta ner foten och lägga tiden på andra kunder, säger Björn Larsson, styrelseordförande på Lowe Brindfors.

Annons
Annons
Annons