Annons

21 bilar brann på en timme i Åkersberga

Under mindre än en timme på lördagsmorgonen började 21 bilar brinna i Åkersberga utanför Stockholm. Polisen jagade gärningsmännen med helikopter.

Publicerad
Vraken efter fem bilar som bränts upp på Rinkebyplan i Stockholmsförorten Rinkeby. Polisen förknippar dock inte  bilbränderna i Åkersberga med upploppen som förekommit på andra platser i Stockholm under natten.
Vraken efter fem bilar som bränts upp på Rinkebyplan i Stockholmsförorten Rinkeby. Polisen förknippar dock inte bilbränderna i Åkersberga med upploppen som förekommit på andra platser i Stockholm under natten. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Mellan fem och kvart i sex på lördagsmorgonen stacks 21 bilar i brand i Åkersberga norr om Stockholm, ett område som inte figurerat i rapporteringen kring veckans upplopp i förorter till Stockholm.

Vraken efter fem bilar som bränts upp på Rinkebyplan i Stockholmsförorten Rinkeby. Polisen förknippar dock inte bilbränderna i Åkersberga med upploppen som förekommit på andra platser i Stockholm under natten.

Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons