Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Design

10 perfekta designjulklappar

Leopardmönstrade muggar, stilrena ljusstakar och sängkläder i egyptisk bomull. Designexperterna bakom Dusty Deco ger sina bästa julklappstips.

undefined

Ett av våra konstanta gräl i inredning är mängden av djurformade prydnader och djurmönstrat som får komma in i vårt hem. Edin säger less is more och jag tycker tvärtom. På min önskelista står denna oemotståndliga matta från Fornasetti. Här.

Annons
X
undefined

När vi ändå är inne på ämnet djur, vem kan motstå en leopardmönstrad tandborstsmugg? Till ett barn eller till en raffig faster eller som i vårat fall, till din fru. Mugg från Artilleriet, 180 kr, hittar du här.

undefined

Nu har vi haft marmor i kök och på köksbord och i badrummet ett bra tag, så nu är det dags att få in det i bokhyllan också, bokstöd 1 900 kr från Dusty Deco hittar du här.

undefined

Att det är ett säkert kort att shoppa julklappar på Svenskt Tenn är ingen nyhet, men till släktingar som redan har både mönstrade underlägg och brickor kanske en ljusstake i bambu eller två skulle vara uppskattat? Ljusstake Svenskt Tenn 2 200 kr, här.

undefined

Till småtimmarna efter middag och julklappsöppning är det en hit om någon lyckost fått ett spel i julklapp som gänget kan tramsa sig med istället för att i vårat fall, tjafsa med valfri släkting. Detta stiliga charaderspel kostar cirka 99 kr och finns bland annat på Nordiska Galleriet och Herr Judits men online hittar ni det på Wild&Wolf, klicka här.

undefined

Som småbarnsförälder önskar vi oss mest av allt barnvakt och sömn, helst på hotell. Denna önskan slår dock väldigt sällan in så att önska sig hotelliga lakan känns mer rimligt. Dessa i mjukaste egyptisk bomull tror jag inte man tröttnar på i första taget. Påslakan för enkeltäcke 2700:-, här!

undefined

Hade budgeten varit obegränsad och så även vårt vardagsrums kvadratmetrar, hade gärna denna godbit gärna fått serva som soffbord hemma hos oss. Tror även den gått hem hos de flesta av våra släktingar och vänner så varsågod, ett julklappstips för 80 000 kr. De Padovas tidlösa puff finns vintage hos oss och ny hos Nordiska galleriet. Här hittar du den!

undefined

Vad passar bättre i strumpan än fler strumpor? Strumpor i cashmere förstås. Soft Goat har fina för både herr och dam, 495 kr. Här!

undefined

När idétorkan drabbar, är ett doftljus en favorit för många. Funkar både som värd/värdinnapresent på alla julmingel eller som juklapp till mamma. Dessa från Paris-chica dofthuset Maison La Bougie har dessutom matchande tändstickor i jumbosize. Ljus 400 kr och tändstickor 150 kr, finns på Dusty Deco. Klicka här.

undefined

Är det något man längtar efter dagarna efter jul så är det att slippa köttbullar, släkt och överfylld diskho. Så den bästa presenten på den här listan är en flykt från hemmet till Sturehofs välkomnande lokaler och snälla personal… Vem tackar någonsin nej till bubbel och skaldjur? Ingen i någon av våra brokiga släkter i alla fall. Presentkort på Sturehof på valfritt belopp hittar du här.

Följ oss på Facebook!

Vi ger dig riktigt bra saker att läsa, titta på och inspireras av!

Facebook

Till Toppen