X
Annons
X

10 grymma tapas

1/2
Foto: JUREK HOLZER
2/2
Foto: JUREK HOLZER

Ljumma fikon med pata negra

Servera med rostad croissant. Man kan förstås välja en annan god skinka istället för pata negra till denna enkla och goda förrätt.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Spansk aioli

Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Kanariska potatisar

Papas Arrugadas, skrynkliga potatisar, gjordes ursprungligen av spanska sjöfarare De använde havsvatten när de kokade potatisen, därav den höga salthalten i potatisvattnet. Servera potatisen som tapas med en kryddig chilisås att dippa i.
Till receptet.

Annons
X
Foto: JUREK HOLZER

Heta vitlöksräkor

Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Tortilla espanola

Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Tortilla med serranoskinka och dadlar

Till receptet.

Stäng

SvD VIN & MAT:s NYHETSBREV – vintips och recept direkt i mejlkorgen

    Anmäl dig här kundservice.svd.se
    Foto: JUREK HOLZER

    Bocadillas med rostad paprika och sardeller

    Till receptet.

    Foto: JUREK HOLZER

    Spanskt plock-tapas

    Till receptet.

    Foto: JUREK HOLZER

    Faraos köttcigarrer

    Till receptet.

    Foto: JUREK HOLZER

    Rostade sommargrönsaker

    Till receptet.

    Annons
    Annons
    X
    Annons
    X
    Foto: JUREK HOLZER Bild 1 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 2 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 3 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 4 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 5 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 6 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 7 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 8 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 9 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 10 av 11
    Foto: JUREK HOLZER Bild 11 av 11
    Annons
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X