Perfect Guide

Löwengrip: ”Miljöfrågan är inte speciellt global”

Miljöfrågan är hetare än någonsin. Men medan vi andra bojkottar flyget, drar ner på köttet och bokar in tågsemestrar har Isabella Löwengrip andra planer. Influencern och entreprenören väljer nu att satsa på privatflyg.

Annons

– Diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte speciellt global, så de bolag vi träffar behöver verkligen få kommunicera och hitta sin nya generation som flyger, säger hon till Breakit.

Nyheten kom i samband med att Isabella berättade om sina nya internationella byrå, som ska hjälpa företag med deras digitala kommunikation. Byrån – som är tänkt att öppna i slutet av sommaren – kommer ha kontor i New York och rikta in sig på filmbolag, välgörenhetsorganisationer – och privatflyg.
För Breakit berättar Isabella att hon spår en växande marknad för privatflyg och att hon ser framför sig en motsvarighet till Uber. Framförallt vill hon rikta sig till unga entreprenörer.
– Jag väljer att titta utifrån att privatflygen ökar mer och mer och vi går mot ett skifte i branschen där fler flyger privat till billigare pris. I den här branschen har jag möjlighet att hjälpa till och kommunicera kring, säger hon.

Foto: TT, Pexels

Till Toppen