Inte minst i souvenirbutikerna märks bröllopsuppladdningen. William och Kate pryder sjalar, nyckelringar och t-shirts. Du kan till och med starta morgonen med de nyförlovade – som också syns på tekoppar.

Ett kungligt bröllop är ovärderligt för turistnäringen. Och nu laddar Englands huvudstad för ett jättekalas i samband med bröllopet den 29 april. London räknar med 600 000 extra besökare till staden på bröllopsdagen, och en ökad omsättning på 30 till 50 miljoner pund.

En halv miljon människor beräknas stå längst gatorna under kortegen – många av dem turister.

- Söker man lugn och ro är det kanske inte rätt tidpunkt att åka till London. Men de allra flesta tror jag skulle ha behållning av ett Londonbesök i vår. Engelsmän är sociala redan i vanliga fall, men runt bröllopet blir det nog extra glatt, säger Gary Robson.

Hotellen räknar med en turistanstormning och tävlar sinsemellan i finurliga kärleksteman.

- Min favorit är det hotell som letar efter andra bröllopspar med namnen William och Kate. Har du rätt namn står hotellet för bröllopskostnaderna, säger Gary Robson.

Enligt den brittiska turistbyrån finns det fortfarande lediga hotellrum, men de bokas upp snabbt. Den som planerar för en Londonresa i vår bör alltså slå till.

I valet av kyrka föll det blivande brudparet för Westminster Abbey - samma kyrka som drottning Elizabeth en gång gifte sig i. Det var också där som prinsessan Diana begravdes.

De klassiska kungliga adresserna, som just Westminster Abbey, men också Buckingham Palace och the Queen´s Gallery, väntas bli populära turistmål i vår.

- Brittiska sevärdheter med kunglig anknytning omsätter fem miljarder under ett vanligt år. Men 2011 räknar vi med ett ”all time high”, säger Gary Robson.

Han tror att bröllopet kommer att locka ovanligt många svenskar till London.

- Det blir stort fokus på England i media och svenskarna har ju fortfarande Victorias och Daniels bröllop i tankarna. Alla turister åker förstås inte till England just över bröllopsdagarna, utan senare i vår eller i sommar.

Själv förbereder Gary Robson för en ”busy spring”.

- Förlovningen kom rätt hastigt. Vi har bara några månader på oss att förbereda inför bröllopet. Det blir som ett extra OS före det OS som äger rum i London 2012.