Hotellkonceptet kallas "Live Between" och består av stora kupoler som monteras upp mellan byggnader eller berömda landsmärken.

I presentationen från arkitektfirman HKS Architects finns bland annat grafiska bilder som visar hur hotellet kan se ut i bland annat London, New York och Egypten – och ingenstans är utförandet det andra likt.

LÄS MER: Nya trenden – hotell under marken

”Live Between” är inte tänkt att vara en fast hotell utan ska färdas mellan städer, ett så kallat pop up-hotell. Sådana hotell finns redan idag, men det är som Aftonbladet skriver ovanligt att de inte är på marken.

Hade arkitektfirman hunnit färdigställa ”Live Between” hade det till exempel varit möjligt att bo på London Bridge under OS.

– Rykterna i städerna ska alltid puttra om när hotellet kanske dyker upp, vi kommer inte annonsera ut det i förväg, skriver de i sin presentation.

Gästerna som vågar testa hotellkuporna mellan byggnader får sova en en egen självförsörjande kupol. Kupolen ska ha eget vatten, en toalett som inte använder vatten och använda energi från solceller. På dagen ska dagsljuset göra kupolerna så ljusa att inga lampor behövs.

– Konceptet gör det möjligt att utnyttja befintliga spa, lobby och barer som finns i anslutning till de byggnader där vi installerar ”Live Between”.

Det är dock oklart hur gästerna tar sig ut till sitt eget rum.

LÄS MER: Fem andra ovanliga hotell i världen

BILDSPECIAL: Kika in i världens högsta hotellbyggnad

LÄS MER: Svenska hotellet som är en riktig synvilla