Här produceras världens dyraste ost

10 november 2012 kl 21:43, uppdaterad: 26 februari 2014 kl 00:15

Webb-tv

Äckligt dyr eller en värdefull delikatess? En åsnefarm i Serbien lanserar en exklusiv åsneost – ett kilo kostar över 8 000 kronor. Här avslöjas ostens fördelar – och nackdelar.

Tipsa och dela

Michelinguiden
Magnus Ek och Agneta Green på Oaxen krog.

Stjärnregn över svenska krogar

Oaxen får sin andra stjärna.

”En stjärna lyser extra starkt”

Michelinguiden

Första kvinnan med stjärna.

Lista: De fem bästa röda nyheterna

Vin

Flera fynd under hundralappen.

Trött tröstmat på hotellrestaurang

Krogguiden

Serverar klassisk amerikansk mat.

Tårta huvudsaken hos prisat bageri

Trend

Här skapas bakverk i säsong.

Skrei – en norsk favorit
ner i minsta bit

torsk

Skrei en norsk favorit ner i minsta bit.

Historien om hur
fulöl blev finöl

Berglunds bira

En utställning värd att se.

Svenska vildfågeln tar plats på bordet

Delikatess

Följ med på fågeljakt i skogen.

Krogguiden