Annons
X

Lyxiga recept till nyår med oxfilé och hummer

delningar

Foto: TASTELINE

Helstekt oxfilé

Att helsteka köttet är smart om man inte vill stå i stekos när gästerna kommit. Purén och svampskyn kan också göras klar. Till receptet.

Foto: TASTELINE

Vitlöksgratinerad oxfilé

Coeur de filet provencale. En klassisk bjudrätt. Imponerande men ändå behändig och bra bjudmat som går att förbereda i god tid. Till receptet.

Foto: TASTELINE

Lyxig oxfile i gott sällskap

Helstekt oxfilé med lyxig italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål. Till receptet.

Annons
X

Foto: TASTELINE

Hummersallad med dijon och parmesandressing

Tips! För en billigare rätt kan hummern bytas ut mot räkor. Till receptet.

Foto: TASTELINE

Gratinerad hummer med basilika och oliver

Hummern gratineras med ett täcke av oliver, basilika och västerbottenost. Till receptet.

Foto: TASTELINE

Hummersoppa med hummersallad och citruscrème

Nyårsmeny 2004 - Recept av Sofia Sjödin. Till receptet.

Annons
X
Foto: TASTELINE Bild 1 av 6
Foto: TASTELINE Bild 2 av 6
Foto: TASTELINE Bild 3 av 6
Foto: TASTELINE Bild 4 av 6
Foto: TASTELINE Bild 5 av 6
Foto: TASTELINE Bild 6 av 6
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X

Mer från Startsidan

Annons
X