Annons
X
Annons
X

Efterrätter med choklad

Lagom till 10-årsjubilerande chokladfestivalen på Nordiska museet bjuder vi på några utvalda recept ur Elisabeth Johanssons praktverk med det talande namnet ”Choklad”.

Foto: STEFAN WETTAINEN

RECEPTSPECIAL: Chokladsuccéer

RECEPTSPECIAL: Lailas cupcakes

LÄS MER: Choklad ger samma känsla som droger

Annons
X
Annons
X

LÄS MER: Mjölkchoklad skyddar mot stroke

Fudge brownies

En ganska tung kaka med kraftig smak, som blir extra krämig då den gräddas på låg temperatur. Kakaonibs är skalade, torkade eller rostade och krossade kakaobönor, kallas också grué.

Till receptet

Chokladparfait i glas

Smakrik och vacker dessert

Till receptet

Cheesecake med choklad

Maffig botten med krämig chokladfyllning.

Till receptet

Chokladpudding med marshmallows

Lyxiga smaker

Till receptet

Annons
X
Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 1 av 7
Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 2 av 7
Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 3 av 7
Bild 4 av 7
Bild 5 av 7
Bild 6 av 7
Bild 7 av 7
Annons
X
Annons
X

Mer från Startsidan

Annons
X