Annons
X
Annons
X

Efterrätter med choklad

Lagom till 10-årsjubilerande chokladfestivalen på Nordiska museet bjuder vi på några utvalda recept ur Elisabeth Johanssons praktverk med det talande namnet ”Choklad”.

Foto: STEFAN WETTAINEN

RECEPTSPECIAL: Chokladsuccéer

RECEPTSPECIAL: Lailas cupcakes

LÄS MER: Choklad ger samma känsla som droger

Annons
X

LÄS MER: Mjölkchoklad skyddar mot stroke

Fudge brownies

En ganska tung kaka med kraftig smak, som blir extra krämig då den gräddas på låg temperatur. Kakaonibs är skalade, torkade eller rostade och krossade kakaobönor, kallas också grué.

Till receptet

Stäng

SvD VIN & MAT:s NYHETSBREV – vintips och recept direkt i mejlkorgen

    Anmäl dig här kundservice.svd.se

    Chokladparfait i glas

    Smakrik och vacker dessert

    Till receptet

    Cheesecake med choklad

    Maffig botten med krämig chokladfyllning.

    Till receptet

    Chokladpudding med marshmallows

    Lyxiga smaker

    Till receptet

    Annons
    X
    Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 1 av 7
    Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 2 av 7
    Foto: STEFAN WETTAINEN Bild 3 av 7
    Bild 4 av 7
    Bild 5 av 7
    Bild 6 av 7
    Bild 7 av 7
    Annons
    Annons
    X
    X
    X
    X
    Annons
    X