Annons
X
Annons
X

Receptet till Hey pumpkin

Ola Carlson, barchef på Häktet vänster har smaksatt tequila med rostad pumpa och bjuder här på drinken Hey pumpkin!

COCKTAILSKOLAN

Recept

55 ml Olmeca Altos Reposado tequila smaksatt med rostad pumpa

22,5 ml färskpressad citronsaft

Annons
X

15 ml lönnsirap

Riven muskot

Gör så här:

Få unika vintips och recept direkt i mailen!

I vårt nyhetsbrev får du tipsen från SvD:s vinexperter först av alla. Registrera dig här!

Häll alla ingredienser, utan muskot, i en cocktailshaker, skaka med is, sila upp i ett kylt cocktailglas och garnera med riven muskot.

För pumpasmakande tequila: Rosta pumpa i 45 min på 180 grader - ta bort skal samt brända delar. Dela upp den i mindre bitar, blanda sedan med tequilan och låt den kalldra i 24 timmar. Sila allt genom en saftduk.

Annons
X
Annons
Annons
X
X
X
X
Annons
X